Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vafalls, jag har en blogg!

Men vänta nu, ännu en blogg på den redan mättade marknaden? Och en till blogg av någon som påstår sig vara tant? Nej, fy!

Eller? Måste det vara så hemskt? Måste varenda blogg fylla något noga utvalt hålutrymme och vara så fruktansvärt nyskapande att det riskerar att framkalla allergiska besvär hos läsarna? Nä, det tycker jag verkligen inte!

Jag är ny på det här. Jag vet inte riktigt hur allt fungerar än. Men det ska nog lösa sig. Ge mig lite tid, ge mig lite testutrymme så blir det nog bra ska ni se. Kommer jag skriva något varje dag? Med största sannolikhet inte. Vi får se hur det hela utvecklar sig.

Vad har jag tänkt skriva om? Tja, det lutar åt lite blandad kompott – precis som jag och mina intressen. Det lär förr eller senare dyka upp en skrivmaskin i något inlägg. Det kommer förmodligen synas att jag både läser och skriver. Garn och stickor är svåra att undvika. Min katt har en förmåga att fastna på bild. Om planen att börja odla saker går i lås kommer det nog spira små plantor och blad även här på bloggen. Jag tänkte inte börja mitt bloggande med att stängsla in mig i ett hörn och ett ämne. Vi får se åt vilket håll det barkar, helt enkelt.

Det var det jag tänkte skriva idag. Vad nästa inlägg kommer handla om vet jag inte. Det känns både spännande och lite läskigt att kasta sig ut i detta okända. Vi får se vart jag landar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: