Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Flyttstök och fynd

Mitt i flytthjälpsarbetet blev det en full bil med saker som skulle skickas till second hand. Uppdraget att åka dit med det blev mitt och brorsans. Tror ni jag kunde låta bli att smita in och kika lite? Såklart inte!

Dessa två godbitar kunde jag ju bara inte låta bli! Årspraktikan har några år på nacken, om jag inte minns fel är den utgiven 1975, men den innehåller ändå mycket matnyttigt. Vissa saker förändras inte så mycket under åren. Boken om sjukdomar och skadedjur tänker jag att också kan komma till nytta så småningom.

Vid flytt från stort till mindre kommer det också fram lite allt möjligt som söker nya hem. Lite större plastkrukor, till exempel. Perfekta att plantera om chili och spetspaprika i, hoppas jag. Och så det som mycket väl kan vara dagens fynd – en gammal trälåda modell odlingsstorlek. Tyvärr glömde jag ta bild på den. Jag får försöka komma ihåg att göra det vid nästa tillfälle. Planen är att den ska tätas med plast på insidan och sedan bli en odlingslåda ute i stugan. Där passar det utmärkt med en lite äldre låda. Frågan är bara vad som ska sättas däri, om jag ska hitta på något mer redan till i år eller om jag ska avvakta till nästa säsong… Oavsett är det härligt när planerna och idéerna spirar!

Flyttarbetet fortsätter hela helgen, varvat med kattgos och familjehäng förstås. Och solen skiner. Kan det bli bättre?

2 svar till “Flyttstök och fynd”

  1. Det är inte klokt vad man har massor av ”bra saker” på undangömda ställen som bara kommer fram när man flyttar. Sen har man ju otroligt med en massa onyttigt ”aldrig använt” också som man får göra sig av med. När vi flyttade hit blev det både besök på återvinningen, liten loppis hemma, till det stora sjukhuset med en massa böcker, vänner som fick hämta saker, annonser av vissa ”bra saker” som inte fick flytta med m.m. m.m. Men vi hade ju en hel del att flytta ändå, vi hade ju en firma med oss också!
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: