Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Ohboyohboyohboy!

Idag känner jag mig inte som en tant, snarare som ett barn på julaftonskvällen. Det är väl i och för sig svårt att känna på något annat sätt när det efterlängtade bokreapaketet har anlänt!

Dessa två godingar har jag klickat hem!

Vanligtvis skulle jag förstås gått på den fysiska bokrean och köpt mina böcker. Det är så jag brukar göra. Jag älskar bokrean! Den här gången vågade jag dock inte riskera att bli utan böcker. Dessa två, Skillnadens trädgård och Skillnadens skörd – båda av superhärliga Sara Bäckmo – har stått på min önskelista så fort jag fick reda på att de fanns. Jag har dreglat över dem både i fysisk butik och på nätet. När de nu var på rea kunde jag inte låta bli längre.

Vad har hänt i odlingen idag? Något ganska spännande: en del av läkevänderötterna har börjat få karaktärsblad! De är fortfarande jättesmå och ser väldigt sköra ut, men ack, så vackra. Lyckades inte få någon bra bild på dem idag, jag får försöka igen när de blivit lite större.

I kväll tänkte jag fortsätta känna mig som ett lyckligt barn och djupdyka ner i mina nya böcker. Kanske att jag hänger lite på Tradera också… Jag hoppas att ni också har en fin kväll!

3 svar till “Ohboyohboyohboy!”

  1. Som dig så älskar jag böcker, både om trädgård och om annat, men den typen av böcker du visar här är inget för mig. När de gäller trädgårdsböcker så är det väldigt få ”mer vanliga” jag gillar (Hannu Sarenströms är ett undantag). Istället så vill jag bara ha specialiserade böcker över mycket speciella arter eller vackra engelska böcker över fantastiska trädgårdar. Har väl dock ett par löpmeter, så numera blir det inte ofta jag köper nytt! Men jag hoppas du får en trevlig kväll med dina alster….. 🙂
    KRAM/Susie

    Gilla

  2. Jag kan verkligen förstå att du känner dig som ett barn på julafton! 😀 Jag älskar också böcker. Trädgårdsböcker är extra underbara, för det brukar vara så många vackra bilder i dessa böcker. Jag har samlat på mig några under åren, och på den tiden jag odlade jättemycket var dom flitigt lästa! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: