Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Arga solbrännor och Floridaregn

God morgon! Här i West Palm Beach är klockan strax efter åtta på morgonen. Det är också min sista hela dag här idag. Imorgon kväll kliver jag på planet och beger mig hemåt igen. Det kommer nog ett sammanfattande inlägg av hela resan när jag är tillbaka i hemmets lugna vrå och har fått smälta allt lite.

Som rubriken och bilden avslöjar står det regn på väderleksrapporten idag. Mina planer att hänga vid poolen igen har därmed grusats för förmiddagen i alla fall. Jag hoppas på att det klarnar upp senare. Fram till dess är jag fullständigt nöjd med att hänga på hotellrummet. Min kära sambo är som bekant iväg på dagarna, så jag kan passa på att göra precis vad jag vill tills han är färdig och vi hittar på något tillsammans. Vi får se vad som händer ikväll, vi pratade lite löst vid frukosten om att åka iväg till City Place och kika tillsammans. Jag har också kommit på att jag inte ätit glass en enda gång under tiden här. Det skulle jag vilja åtgärda!

Mjo, visst är det lite tråkigt med regn, men jag vet någon som är rätt glad att få vara inomhus och slippa solen. Min solbränna.

Innan någon får för sig att skälla på mig för att jag låtit bli att smörja in mig och varna för solens faror: jag vet att solen kan vara farlig. Och nej, jag lät inte bli att smörja in mig. Jag applicerade solskyddsfaktor enligt konstens alla regler och ändå ser jag idag ut som en rödfläckig koifisk. Solen har bränt mig ytterst fläckvis. Insidan av högerbenet har ett långt och argt fläckig streck från mitten på låret och nedåt. Knät är värst, som syns på bilden ovan har jag fått en solbränna i någon slags halvmåneform. Vänster axel, framförallt baksidan, är också rätt bränd. Och en fläck på högeraxeln. Jag vet inte om det var fel på solkrämen eller appliceringen, men på något vänster lyckades jag ändå bränna mig. Än gör det inte så ont – men jag misstänker att i varje fall mitt arga knä snart kommer göra det…

Har jag shoppat något än då? Mja, lite grann. Det som pengarna går åt till är främst mat, förstås. En del smått och gott har det ändå blivit. Jag väntar nog med att dela med mig av mina inköp tills jag kommer hem och får packa upp dem. Då har jag något att se fram emot hemma också!

Jag hoppas din dag är och förblir lika trevlig som min verkar bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: