Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vårmarknad på Verklighetens gård

Idag åkte mina nyinköpta friluftsbyxor på och jag och gubben min gav oss ut på äventyr på den östgötska landsbygden. Målet var Verklighetens gård, där Facebook låtit mig veta att det var vårmarknad idag.

Vet inte riktigt om det ses som goals eller supertöntigt att vi nu har samma modell på friluftsbyxor. Jag gillar det i alla fall!

Vårmarknaden var supermysig, trots det lätta regnet. En jättefin liten butik med flera saker som väckte habegär, framförallt tomatplantorna för min del. Som tur var hade jag gubben med mig som kunde säga stopp och påminna mig om att jag precis innan vi åkte sa att jag absolut inte skulle köpa fler tomatplantor. Det fanns även en liten loppis och flera små stånd med närproducerade produkter. Riktigt härligt var det!

Söta får i väntan på klippning.

Vad mer står på agendan idag? Tja, sockerärtan skulle behöva en omplantering. Daggkåpan likaså. Den senare har jag doppat i såpvatten en gång till, och det verkar hjälpa mot lusproblemet. Jag vågar inte utropa mig till segrare i bladluskriget, men det ser ut som att det är jag som leder. Det blir en skön söndagseftermiddag i hemmets lugna vrå i alla fall.

Ett svar till “Vårmarknad på Verklighetens gård”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: