Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Idag är inte heller den dagen…

Sent jobb i går kväll och därmed ledigt idag – som gjort för roadtrip! Sambon, jag och katten packade in oss i bilen och for upp till mina föräldrar över långhelgen. Bilen skulle egentligen också fyllas med växter, men eftersom tomaterna redan åkt i förväg med pappa så hade vi rätt gott om plats. Eller som jag ser det – bevis på att vi hade kunnat så ännu mer.

Brysselkål och ett litet drivhus med kamomill, solhatt och de två okrabebisarna som jag inte vågade lämna hemma.

En lång bilfärd senare (jag sov en bra bit av vägen) var vi framme. Efter att ha hälsat på alla och sådär kom jag på att jag skulle ta en liten promenad och se om jag kunde få tag på trädgårdshandskar med klor som jag sett i reklamblad för ett tag sen. Ja, jag hittade sådana.

Ja, jag hittade också annat. Ja, jag köpte också annat.

Två stora (och superfina) krukor med fat, ett miniminidrivhus, handskar med och utan klor, bomullssnöre, en hålgörargrej (dibber, eller något) och fyra fröpåsar. Lite fler saker blev det, men det här var det odlingsrelaterade.

Idag är alltså inte heller den dag jag slutar köpa vare sig fröer eller odlingsgrejer. Till mitt försvar ska sägas att jag inte borde släppas iväg på egen hand. Dessutom köpte jag inte allt som jag blev sugen på. Så, all in all tycker jag ändå att jag skötte mig hyfsat.

Imorgon väntar stugan – äntligen!

Annons

2 svar till “Idag är inte heller den dagen…”

  1. Ja du, det där med att köplusten slår till när man kommer till ett ställe med trädgårdsgrejor vet jag av erfarenhet. Idag t.ex. åkte vi efter att ha kört hårt på förmiddagen till mitt favoritställe; Jonas Växthus i När. Och naturligtvis kom jag hem med MASSOR av växter fast jag bara skulle ha några stycken. Jag hade nog kunnat köpa ännu fler, men gubben och hunden vankade omkring utanför…..efter att ha gått en långprommis medan jag botaniserade i alla växthus. I morgon ska jag börja planera för vilka plantor ska hamna i vilka krukor, ett favoritjobb!!
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: