Och så kom regnet…

Idag har det regnat nästan precis hela dagen. Tur – då fick jag lite hjälp med vattningen av tomaterna! Jag hann också rensa mina pallkragar från ogräs innan regnet började falla.

I övrigt blir det inte så mycket trädgårdspyssel när det regnar. Jag håller mig inomhus istället, bläddrar i trädgårdstidningar och -böcker, inspireras och drömmer. En dag vill jag ha en egen trädgård precis utanför hemmet!

Tomatbebisarna växer och verkar trivas. Ovan tror jag att det är ‘Principe Borghese’-bebisar på gång, baserat på den lilla svansen eller piggen på botten av tomaten. Jag är inte helt säker. Markeringslapparna jag hade har blekts av solen och tomaterna verkar ha bytt plats sedan jag mindes vilken ordning de stod i. Det gör mig inget dock, jag tänker att jag märker när de mognar vilken sort det är. Det är fördelen med att odla olika sorter med olika färg och storlek!

Här är det Gul, tror jag, som ploppar fram en bebis. Tänk, denna lilla planta som jag fick av en kollega har blivit så stor!

Jag hoppas att regnet lättar upp tills imorgon. Ja, regnet behövs, men jag är så sugen på att gräva fram nya land att peta ner fröer i! Och ett sådant jobb känns inte så kul att göra i regnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: