Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Semesterstiltje

Det blir inte många knop gjorda för denna tant just nu. Precis som det ska vara på semestern, med andra ord!

Tyvärr för bloggens del innebär det också att det inte finns så mycket att dela med mig av. Jag gör liksom inget. Jag läser böcker, skakar på tomaterna för att hjälpa dem med pollinering och funderar lojt på ditt och datt. Väntar på att gurkörten ska slå ut så jag får smaka på blommorna och känna om de verkligen smakar gurka. Njuter av solen när den är framme och myser inomhus när det är för kallt. Går omkring i mormors shorts och hoppas på att jag liknar henne. Kort sagt har jag det underbart, även om det inte blir så mycket skrivet här på bloggen.

Mormors shorts. En dag kanske jag skriver ett inlägg bara om dem. Strumpor i foppatofflor är för övrigt sista skriket här ute i skärgården. Om inte annat är det en nödvändighet när man är frusen om fötterna, som jag är nästan jämt.

Första squashblomman har i alla fall slagit ut! En honblomma, om jag förstår rätt. Det sitter som en redan uppsvullen frukt bakom den. Än så länge är blomman ensam, så jag vågar inte hoppas på att det blir någon frukt av just denna. Men det kommer fler. Det kryllar av blomknoppar inunder bladen.

Tomaterna fortsätter växa, särskilt nu när vi fått se solen flera dagar i rad. Särskilt på ‘Green Cherry’ (tror jag), som avbildas på bilden ovan, har mängder med blommor i stora klasar. Tomatbebisarna växer också på alla plantor. Det är ett tag kvar tills de är mogna, men jag kan vänta. Just nu känns det som att jag har all tid i världen på mig. Det är en väldigt trevlig känsla.

2 svar till “Semesterstiltje”

  1. Jag tycker att du har en hel del att dela med dig av!😊 Den lugna stillsamheten, enkla sysslor, vardagsbetraktelser och tankar inrymmer mängder av stoff till läsvärda inlägg😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: