Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Kärlek på fötterna

För ungefär ett år sedan lovade jag min gubbe att han skulle få ett par hemstickade raggsockor. Ett passande garn fick jag av min farmor och tanken var att sätta gång redan i början av 2019. Sen kom andra saker i vägen. Men bättre sent än aldrig!

Jag kan meddela att herrn är mycket nöjd med sina sockar. Och han är så värd dem! Det är kärlek i varenda liten maska.

Om du också vill sticka raggsockar men inte vet hur man gör (alltså som jag, jag har stickat tre par nu och vet fortfarande inte hur man gör) kan jag rekommendera Järbo garns stickskola som både har beskrivning och bilder. Sockar tycker jag är ett mysigt stickprojekt, lagom stort och lagom krångligt så att det inte blir tråkigt. Och så är det ju fantastiskt att få ha och ge bort hemstickade raggsockar!

4 svar till “Kärlek på fötterna”

 1. I somras fick vi besök av våra goda vänner B & B när vi var på semester i Skåne. Dom hade massor av presenter med sig och precis innan dom åkte hem på kvällen fick vi två par hemstickade raggsockor var.
  Dom var – förutom att dom var snygga – helt fantastiskt sköna. Efter det vi kommit hem så tog det bara 2 veckor så var hösten över oss och då åkte raggsockorna på. Sen har vi båda två inte använt andra sockor, dom var helt ”outstanding”!
  På torsdag fyller Rolle år så i god tid beställde jag 2 par till honom (den här gången betalar jag för dom). Dom är på posten just nu!
  Det roliga i sammanhanget är att bara för ett par veckor sen så pratade Rolle med mig om att man kanske skulle beställa några par till. Jag höll masken och så inte så mycket och sen har han inte nämnt det igen!
  Nu är problemet bara ett enda, det är att det ALLTID är Rolle som hämtar in posten – så det lär bli en lite ”för tidig” födelsedagspresent. Men bättre det än en för sen eller ingen alls….. 🙂
  KRAM/Susie

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: