Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Blivande blomsterprakt

Har jag köpt fröer igen? Svar: Ja. Men vänta, jag kan förklara!

Jag tror det kan vara så att jag i all villervalla som varit de senaste två månaderna missat att berätta en glad nyhet för er här på bloggen. Skulle det vara så att jag redan berättat det så berättar jag det gärna igen för det är så roligt. Vi ska gifta oss!

Som den odlingsnörd jag tydligen blivit vill jag gärna försöka odla blommorna till brudbuketten själv. Och till det behöver man fröer. Så det säger ju sig självt att jag var tvungen att köpa fröer nu, särskilt som det var erbjudande. Logiskt, eller hur?

Skämt åsido, jag passade faktiskt på nu när det var erbjudande. För en gångs skull har jag nästan bara köpt blomfröer. Och bara en sort glömde jag (vad jag har kommit på hittills): myrten. Det grämer jag mig lite över, då det innebär att jag behöver göra en beställning till så småningom.

Jag vill också ta till protokollet att jag ska försöka odla blommorna själv. Det betyder inte att jag måste lyckas. Men jag vill i alla fall göra ett försök.

2 svar till “Blivande blomsterprakt”

    1. Tack så mycket! Jag kommer ha hela nästa sommar på mig att testa, så det blir lite av ett test och se om det blir fint och om sorterna blommar samtidigt 🙂 tänker mig främst lättodlade sorter, ringblomma och blåklint bland annat 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: