Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Torsdag i mars

Idag har vädret växlat en del. En superfin morgon, ett minisnöfall kring elva och nu en riktigt fin eftermiddag också.

Solljuset som börjar komma tillbaka, framförallt det på morgonen, gör mig än mer sugen på att sätta igång att bygga trädgården på riktigt. Snickra och måla odlingsbäddar, till exempel. Åh, det ska bli så roligt!

I odlingsrummet är det alltid soligt. Jag fullkomligen älskar att gå in där. Funderar på hur jag ska lyckas få dit någon typ av stol eller sittplats annat än på golvet så jag faktiskt kan sitta där och läsa. Från första början stod en fåtölj där inne, men den fick flytta på sig när det vankades ommöblering.

Apropå att läsa. Jag har de sista kapitlen kvar i ovanstående fantastiska bok, Runåbergs fröer. Jag älskar den! Den finns på bokrean lite överallt – så om du vill ha ditt eget ex är det bra läge att passa på nu!

Man ska väl inte välja favoriter, men denna planta är helt klart närmare toppen på min lista. Det är den ena, den äldre, av två ‘Royal Black’ – chilis. Det är den som ska få svarta blad, om du minns? Ja, inte är bladen svarta än inte, men de mörknar efterhand vad jag kan se i alla fall. Det syns även på bilden att de nedersta bladen är mörkare än de andra. Supersöt tycker jag!

Jag hoppas att du också har en fin marstorsdag idag!

Ett svar till “Torsdag i mars”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: