Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Höstrusk

Nu när min födelsedag är förbi är även hösten här. Den regeln har jag haft sen jag var liten, och den gäller fortfarande.

Finpresent från min kära karl!

Fröerna är nu sorterade och kategoriserade i ordentliga plastlådor med innerfack. Jag tror jag har nämnt dem innan, men då hade jag bara en. Min kära sambo, han som vi kan kalla Anton, hade fixat två till i födelsedagspresent. Så glad jag blev!

I övrigt märks det tydligt att hösten är här tycker jag. Det finns en annan ton i luften, liksom. Växterna ute kämpar på – även om båda okraplantorna verkar ge upp. Det var ingen bra okrasommar alltså. Får göra ett nytt försök nästa år.

Aubigail kämpar på!

Någon som däremot verkar må riktigt bra är auberginen Aubigail. Hon har två vita frukter ordentligt på gång, och dessutom blommar hon med fyra blommor. Det blir spännande att se vad det blir av det.

Annars är det mest jobb. Det är därför det varit lite tyst här. Den här veckan har jag varit så himla trött när jag kommit hem från jobbet. Lite bättre idag, så jag hoppas att det är på väg att vända. Kan ju vara så att det är rester av förkylningen som spökar lite och drar extra mycket energi. Jag hoppas det, för om det är så kommer det snart att gå över.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig torsdagskväll!

4 svar till “Höstrusk”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: