Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Morgonvattning

Jodå, rubriken stämmer. Jag är vaken (hyfsat) tidigt idag också. Egentligen är väl inte klockan sju så himla tidigt, men på semestern tycker jag att det är det.

Det var Alvar som väckte mig. Han tyckte det var dags för frukost. Det fick han förstås. Sen fick även plantorna frukost i form av näringsvatten.

Jag passade också på att trimma tomaterna lite. Det ser ut som att jag for fram med häcksaxen, men så var inte fallet. Jag tog så försiktigt med sekatören. Det är blad från sju plantor på bilden, och jag har rätt små händer.

Det har regnat galet mycket inatt. Regnvattentunnorna som var halvfulla igår är nu fulla igen. Medan jag höll på med vattningen kom det några droppar till, och medan jag skriver detta har det börjat regna igen.

Lite trist är det allt med vädret. Vi har haft två så fina dagar med mest sol. Ärligt talat hade jag hoppats på några till. Nåja, det är bra med regn också. Då får man passa på att vara inne och mysa. Det är trevligt det också.

2 svar till “Morgonvattning”

  1. Här på Gotland kan man inte säga att man haft otur med vädret – om man inte gillar regn förstås! Och det gör man ju som trädgårdsgalning!!
    Vi vill ha regn idag, för det är så vansinnigt torrt trots att vi först fick 13 mm, sen 3 mm och ovanpå på det 7 mm förra veckan. Men det förslog ingenting, gräsmattan är brun och dom törstiga växterna (rosenflockel t.ex.) slokar varje kväll. Nu är vi ”lovade” regnskurar framåt eftermiddagen av SMHI, men dom tillhör ju dom som lovar och lovar men aldrig håller…..
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: