Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Trädgårdslek

Idag har varit (och är, eftersom den inte är över än) en riktig fixardag. Vi har förstås fortfarande ca en miljard flyttkartonger som står ouppackade lite överallt, men på sina ställen börjar det se riktigt fint ut!

Nu var det egentligen inte det jag tänkte skriva om, utan om det jag gjort i trädgården idag. Snön som föll i början på veckan är puts väck och därmed kunde jag göra en sak som jag längtat efter: att visualisera den blivande trädgården.

Med hjälp av bambupinnar och knallrosa murarsnöre har jag mätt upp var jag planerat att placera odlingsbäddar och växthus. Det är en helt annan sak att se konturerna i verkligheten än på papper! En del justeringar kommer det att bli, till exempel funderar jag på om det verkligen är värt att ha ett så stort växthus…

Jag har också planterat om en del av småplantorna. De som hunnit få sina första karaktärsblad har fått flytta till en större kruka.

Sedan flytten till större boende har jag ockuperat det minsta av sovrummen och gjort till sårum. Jag har utökat min arsenal av odlingshyllor och testar även en starkare växtbelysning. Jag längtar efter att få visa hela sårummet, men det får vänta lite. Ikväll orkar jag inte riktigt skriva ett inlägg som gör rummet rättvisa.

Hoppas du får en fin lördagskväll och en fortsatt trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: