Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Löksådd

Såhär ser det ut när jag är i full gång: stor entusiasm och jord lite överallt. Idag har jag sått två sorters lök, gul och röd, plus en långböna. I år är året då jag försöker våga ta ut svängarna ännu lite mer i odlandet. Det är ju lite lättare med en trädgård där man kan sätta ut plantorna sen.

Till frukost imorse gjorde jag en ny trädgårdsritning. Efter att ha mätt upp och markerat ut bäddar och sådant igår insåg jag att det inte riktigt fungerade som jag hade tänkt. Tillbaka till ritbordet alltså! Nu är en ny plan ritad och nya knallrosa snören uppsatta i trädgården. Det verkar mer lovande denna gång! Fortsättning följer gällande detta gissar jag.

Vår rabarberplanta Rabarbara som bott i kruka under vår tid i lägenhet har idag planterats ut i gräsmattan. Första spadtaget till den blivande köksträdgården, kan man väl säga! Äntligen, säger både jag och Rabarbara.

Sammanfattningsvis helt klart en bra helg. Nu väntar en jobbvecka till innan det är dags för sportlov. Jösses, vad tiden går fort! Hoppas att du också har haft en fin helg!

2 svar till “Löksådd”

  1. Idag blåser det inte längre så hemskt och vädret är lite soligt och vi har +5/6 grader så jag ska ut och göra en trädinventering. Sen ska jag försöka bestämma mig för vad vi ska börja med för trädgårdsjobb snart…..
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: