Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Höstlovsfynd

Så kom fredagseftermiddagen igår och därmed även höstlovet. Välbehövligt för både elever och lärare vill jag lova. Det blir skönt med en veckas ledighet.

Idag drog vi nytta av det faktum att det är lördag och därför är lediga båda två. Det blev en ordentlig sväng på både second hand och Ikea. Jag hittade förstås lite smått och gott på second hand-ställena.

Mycket nöjd med mina inköp!

På Ikea var vi mest för att få lite inspiration inför den kommande flytten. Jag tycker att det är skönt att vara ute i god tid med stora inköp, som exempelvis möbler, så att det finns tid till att tänka och känna efter ordentligt innan inköpet ska göras. Alltså ingenting köpt idag, men en hel del funderingar planterade i bakhuvudet.

Resten av dagen och kvällen kommer gå i sådär lagom maklig takt. Känner jag mig själv rätt blir det ett par koppar te och en djupdykning i Lena Israelssons Handbok för köksträdgården som jag lånade på skolans bibliotek innan jag gick på lov. Låter som en toppenkväll om du frågar mig!

Ett svar till “Höstlovsfynd”

  1. Igår var min gubbe på tre loppisar och hittade några musik CD´n, en LP samt en figurin till mig. Men den senare måste lackas av honom innan jag kan ställa in den bland min samling i vitrinskåpet. Själv satt jag hemma och surfade. Letar nämligen redan efter ett passande ställe till nästa sommarsemester. Man har ju fått en del krav efter dom två senaste åren.
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: