Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Frostnatt

Inatt hade vi vår första ordentliga frostnatt. Visst har det varit minusgrader minst en natt förut, men det här var säsongens första tillfälle när frosten låg kvar en bra stund in på morgonkvisten.

Foto av min kära gubbe.

Men titta vad vackert det är ändå! Det syns också tydligt att huset släpper ifrån sig en del värme och skyddar. Övervintrarna närmast väggen har det nog rätt trevligt under sitt lövtäcke.

Höstlovet har börjat bra. Jag har haft en riktigt trevlig dag med mycket batteriladdning. Imorgon kan jag börja ta itu med sådant som jag inte hunnit hittills under höstterminen. Det ser jag också fram emot.

2 svar till “Frostnatt”

  1. Nyss när jag var ute till växthuset så upptäckte jag att någon (förmodligen en mus som tyckte det var behagligt skönt där inne i dom 10-12 grader det är uppvärmt till) hade grävt upp ett stort hål i en jättestor rektangulär kruka med två klängväxter. Det var jord och lecakulor spritt över halva golvet, men eftersom jag ska åka till frissan snart så är min käre gubbe där ute och städar upp! (Han är betydligt bättre än vad jag är på ”att ta rätt” när det hänt nåt. ) Så vi hade tydligen ganska kallt i natt också, även om vi inte hade frost.
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: