Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Bokreafynd

Det är ingen hemlighet att jag älskar att läsa. Det är heller ingen hemlighet att jag älskar allt som har med trädgård och odling att göra. Av dessa två anledningar älskar jag trädgårds- och odlingsböcker. Jag har redan en rätt imponerande samling, om jag får säga det själv, men det finns alltid plats för några till.

Först trillade denna äntligen ner i brevlådan. Sara Bäckmos nya, signerad och allt. Tro mig, jag lät som en riktig fan girl när jag öppnade paketet.

Igår var vi förbi bokrean – det bästa med slutet av februari! Jag hade redan spanat lite på vad jag var på jakt efter, och jag gick inte tomhänt därifrån.

Hittade några böcker till som inte är trädgårdsrelaterade, men det är dessa som jag är mest sugen på. Trädgårdsböcker är i stort sett det enda jag vill läsa just nu.

Tänk om jag hade vetat hur besatt jag skulle bli av detta intresse – då hade jag börjat mycket tidigare!

På odlingsfronten händer det saker varje dag nu. Det dör saker och det ploppar upp nya saker och jag gör om saker som jag inte fått rätt från början. Uppdatering från plantrummet kommer, men inte ikväll. Ikväll ska jag bläddra i nya trädgårdsböcker istället!

2 svar till “Bokreafynd”

  1. Läsa – det måste man göra varje dag annars blir man sjuk! *fniss*
    Igår hämtade Rolle en bok på bibblan åt mig, det var en isländsk författare, Jonasson som jag blivit tipsad om. ”Mörkret ”hette den – men den var inte alls så bra som jag hade hoppats på. Trots det har jag läst ut den, men nåt mer av den författaren blir det inte. Istället läser jag nu en engelsk thriller som är jättebra….. 🙂
    Trädgårdsböcker har jag metervis av och nu tror jag att jag kanske inte ska skaffa mig fler – men vi får väl se…..
    KRAM/Susie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: